Thuis

Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

 

Sinds zijn onderneming in 1999, heeft Guangzhou Zhuoyuan met succes 3 bekende merkentendens, Xindy en Linkyou gebouwd, die van grote reputatie over de hele wereld genieten. Onze hoofdproducten omvatten 5D/7D/9D-bioskoopmateriaal, elke zetel9d vr simulator, vluchtsimulator, F1-raceautosimulator, de simulator van de 360 graadauto…
Gebaseerd op zijn belangrijke deskundigheid inzake dynamische platform en simulatietechnologie, bereidt Zhuoyuan nogmaals in de virtuele werkelijkheidsindustrie de weg met de baanbrekende 9DVR-simulators, vr tredmolen, trillende vr simulator en tribune op vlucht vr simulator…

China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Ons BUREAU

China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Onze FABRIEK

 

Wat meer, Zhuoyuan is bezit een exclusieve, professionele filmbemanning om de nieuwe films van 9D VR voor de ononderbroken voordelen van onze klanten te ontwikkelen. Daarom is onze filmupdate gewaarborgd en betrouwbaar, verzekerend flexibele en aangepaste die films goed - door onze klanten worden ontvangen.
Elke die VR-film door Zhuoyuan wordt gemaakt heeft exclusief exemplaarrecht. Als een andere merken ons copyrighted oneerlijk films zonder onze geschreven toestemming gebruiken, zullen wij onze rechten met wettelijke vrije maatregelen verdedigen, onze klanten van zorgen van auteursrechtovertreding

 

Onze film en televisieafdeling

 

China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Vier Voordelen van Zhuoyuan

 

Rijke Industriële Ervaring


Met over 16-jaar ervaring in de virtuele werkelijkheidsindustrie, is Zhuoyuan een belangrijke ontwerper en een fabrikant om de langste zaken in deze markt in werking te stellen. Het heeft een team van professionele en ervaren ingenieurs om de stevige fundamenten voor de de technologieinnovatie van het bedrijf en de betrouwbare kwaliteit te leggen.

 

Sterk R&D-Vermogen


Van de ontwikkeling van 3D aan 9D-producten, leren wij vanuit onze 16-jaar ervaring dat de technologie de primaire productiviteit is. De lancering van onze 9DVR-simulator is een significante poging om het internationale niveau in de virtuele werkelijkheidsindustrie te bereiken. Het succes van 9DVR heeft China in een belangrijke positie in het produceren van de virtuele werkelijkheidsapparaten van de consument gerangschikt. Het zal ook tot een nieuw bedrijfsmodel in de industrie leiden.

 

Gediversifieerde Productregel

 

Zhuoyuan had een gediversifieerde productregel. Eerste één is 5D/7D-bioskoopmateriaal dat van goede reputatie in de industrie geniet. De tweede is geavanceerde simulators, zoals 360° autosimulator, vluchtsimulator, F1-raceautosimulator, enz. Het nieuwe product, 9DVR-simulator, zal niet alleen het vermogen van ons bedrijf, verbeteren maar ook zal meer keuzen voor onze klanten verstrekken.

 

De uitvoerige Diensten


Zhuoyuan verleent de uitvoerige one-stop diensten en oplossing aanpassend aan de behoefte van klanten, met inbegrip van opslagplaats, decoratieontwerp, installatie & verrichtings opleiding, marketing planning, materiaalreparatie en onderhoud, filmupdate, systeemupgrade, enz.

China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Zhuoyuan Guangzhou wordt gevestigd in 1999, met 150-250 personeelsleden. Onze hoofdondernemingen zijn de bioskoop van 9D VR, virtuele werkelijkheidssimulator, 7D-bioskoopmateriaal en 5d-bioskoopsimulator enz. Alle producten door een globale marketing netwerkverkoop, niet alleen ontmoeten de binnenlandse marktvraag, maar ook gevoerd naar meer dan vijftig landen uit.
Onze fabriek heeft ISO 9001, Ce, ook met meer dan 10 soorten octrooi overgegaan. Wij hebben eigen Onderzoek en ontwikkelingsafdeling. Wij zullen ons beste proberen om hoogte te leveren - de kwaliteit en high-profit investeert project voor klanten.

Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Zhuoyuan

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 14000000-18000000

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Certificaten China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Certificaten China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Certificaten China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Certificaten